Ny säsong med nya möjligheter

Nu drar flera sporter igång sina säsonger igen – Handboll, Innebandy, Ishockey, Basket mfl…Utan att ha några siffror så vågar vi påstå att fler domare än någonsin kommer att använda moderna och effektiva kommunikationssystem. Vår absoluta tro är att detta kommer leda till en positiv utveckling för såväl domarna som alla lag. Under förra säsongen var vi runt på flera evenemang där vi gång på gång fick “bevis” på att tekniken har en given plats i domarnas vardag. T ex så användes våra headset vid SM-finalen i Rugby för damer av ett domarteam som inte dömt tillsammans förut – Vårt Axiwi system underlättade såklart oerhört mycket för domarnas kommunikation och samarbete.

 

Vid USM finalspel i Malmö i början av maj hade flertalet domarpar vårt Axiwi system och till kommande säsong har en stor del av Handbollens Elitdomare vårt AXIWI system, ett givet val för domare som vill ha det bästa, det är därför Europeiska Handbollsförbundet (EHF) tecknat ett 3-års avtal med AXIWI.

Det fina med vårt system är att det passar alla – basenheten som ser till att ljudet skickas fram och tillbaka är den samma, oavsett om du dömer SM-final, Champions League eller en junior match i din lokala serie. Vill du ha det bästa ljudet som domarna inom EHF använder så väljer du vårt HE-050 headset, vill du ha ett grymt bra headset som ligger i en lägre prisklass så väljer du vårt HE-075 headset (används f.ö. av flertalet Elitdomare eftersom ljud och komfort är så grymt bra!). Totalt har vi 3 olika modeller av headset och vi kan lova att någon av våra modeller passar just dig.

Vi är den ledande leverantören av kommunikationsutrustning för domare på Elitnivå inom Handboll, fler och fler domare i innebandy har hittar oss, fotbollen har börjat lämna sina gamla “kina-lösningar” för vårt kvalitativt bättre AXIWI system – oavsett vilken sport du dömer så har vi lösningen för dig och dina domarkollegor!

Sist men inte minst…(för den här gången) så vill vi önska Elitdomarföreningen i Handboll (EDF) ett stort LYCKA TILL under kommande säsong! Ni har alltid varit grymma och i år har många av er dessutom marknadens bästa kommunikationssystem för domare!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.